636
0
https://lollandforsyning.dk/selvbetjening/
false

Anlægsprojekter

Østergade og Østre Landevej i Maribo – renovering af vandledning

Fra ultimo maj 2019 til ultimo oktober 2019 vil der ske renovering af vandledninger og udskiftning af stik på Østergade og Østre Landevej i Maribo.

 

Projektbeskrivelse:

I Østre Landevej (fra rundkørsel ved Silvan til Østergade) udskiftes 2 stk. 490 m vandledninger, der ligger på begge sider af vejen, med én ø160 hovedledning. Herudover skal 34 vandstik renoveres.

I Østergade (fra Østre Landevej til Skimminge) udskiftes 220 m hovedledning samt 14 vandstik.

I Østergade (fra Torvet til Skimminge) inkl. gågaden udskiftes 10 vandstik.

 

Trafik:

Lolland Forsyning A/S vil informere om trafikreguleringer, når plan herfor er udarbejdet. Men det kan oplyses, at det i videst muligt omfang vil være muligt for beboerne at køre til og fra deres ejendomme.

 

Vandafbrydelser:

I forbindelse med ledningsarbejderne vil der forekomme afbrydelser for vandforsyningen.  Ved planlagte afbrydelser vil Lolland Forsyning A/S varsle afbrydelsen pr. SMS til de berørte beboere. Hvis I ikke tidligere har modtaget en SMS fra os, kan I tilmelde jer vores SMS-service ved at klikke her eller ved at kontakte os på tlf. 7230 1111.

Der kan også forekomme kortvarige og pludselige vandafbrydelser, som vi beklageligvis ikke har mulighed for at orientere om.

 

Projektleder: Zoran Maric

Østergade

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.

Østre Landevej

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse.