Besøg os

Hvad enten I er en skoleklasse, forening, virksomhed, eller anden form for gruppe med interesse for vand, varme eller spildevand, vil vi meget gerne byde jer velkommen til en rundvisning på vores værker/anlæg.

Nedenfor findes alle de nødvendige informationer til at lave en aftale om rundvisning.

Inden I kommer på besøg hos os, anbefaler vi, at I forbereder nogle gode spørgsmål til os, da det giver en rigtig god dynamik i rundvisningen. Vi nyder at dele ud af vores viden om vores forsyningsarter, og vi værdsætter jeres interesse og forarbejde.

Såfremt driften tillader det, modtager Lolland Vand A/S gerne besøg på vores vandværk i Nakskov, Maribo eller Vesterborg.

Her kan I få at vide, hvor drikkevandet kommer fra, og hvordan det behandles, inden det ender hos forbrugerne, og hvordan vi skal passe på vores grundvandsressourcer. Forventet tidsforbrug ca. 1½ time – alt efter aldersgruppe/niveau.

Ring eller skriv for at lave en aftale med:

Lolland Vand A/S
René Siedentopf
E-mail: renes@lollandforsyning.dk
Tlf. 72 30 11 11

VANDVÆRKET

Hos Lolland Varme A/S er det muligt, såfremt driften tillader det, at besøge enten flis- eller halmvarmeværket i Nakskov eller halmvarmeværket i Søllested.

Besøget består af en rundvisning af varmeværket, hvor I får svar på, hvor varmen kommer fra, og hvordan den kommer ud til forbrugerne. Forventet tidsforbrug ca. 1½ time – alt efter aldersgruppe/niveau.

Ring eller skriv for at lave en aftale med:

Lolland Varme A/S
Lars Hansen
E-mail: larsh@lollandforsyning.dk
Tlf. 72 30 11 11

Varmeværket

Det er muligt, såfremt driften tillader det, at besøge Lolland Spildevand A/S’ renseanlæg i Nakskov, Rødbyhavn eller Hunseby.

Besøget kan bestå af rundvisning alene, men det er også muligt at koble teori om spildevandsrensning samt lidt historie på rundvisningen. Teorien bliver forberedt alt efter aldersgruppe/niveau. Forventet tidsforbrug ca. 1½-2 timer – alt efter aldersgruppe/niveau.

Ring eller skriv for at lave en aftale med:

Lolland Spildevand A/S
Henrik Sløk Hasselby
E-mail: hesha@lollandforsyning.dk
Tlf. 72 30 11 11

Renseanlægget