Velkommen til Lolland Vand A/S

Lolland Vand A/S forsyner ca. 15.800 husstande i Lolland Kommune med frisk drikkevand. Vi leverer godt 1,7 millioner m³ vand om året til vores kunder, hvilket er omkring 2/3 af den samlede drikkevandsmængde i Lolland Kommune – den resterende mængde leveres fra private vandværker.

Find dit vandværk

Er du i tvivl om hvilket vandværk, du får vand fra, kan du få hjælp her. Indtast vejnavn og husnummer i feltet nedenfor. Når adressen bliver vist med blå tekst, vælger du den på listen, hvorefter du får vist, hvilket vandværk du tilhører.

  • vand

Lukker du dit sommerhus ned for sæsonen nu?

Så husk at aflæse din vandmåler sidste gang du er i huset i år. Indberet på: forbrug@lollandforsyning.dk eller send SMS til 41781054 eller 41781030. HUSK at angive adressen sammen med aflæsningen.

Læs hele nyheden
  • vand

Nu kan du logge ind på ”Min side” med både NemID og MitID

Du kan nu logge på vores selvbetjening med både NemID og MitID. Lige nu vises betegnelsen ”KMD Identity – Private […]

Læs hele nyheden
  • vand

Uændret serviceniveau for kunder med elektroniske vandmålere!

Lolland Vand A/S udskifter løbende de gamle vandmålere til elektroniske vandmålere. De nye elektroniske vandmålere har en levetid på ca. 16 år. Hvis din vandmåler ikke allerede er elektronisk, kan du forvente at den bliver udskiftet, når den er ca. 9 år gammel.

Læs hele nyheden
Gratis SMS Service

Gratis SMS-Service

Vi giver dig gerne besked, når der er driftsforstyrrelser – både akutte og planlagte forstyrrelser. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig vores SMS-service. Servicen er helt gratis.