Velkommen til Lolland Varme A/S

Lolland Varme A/S leverer 100 % CO2 neutral fjernvarme til private husstande og virksomheder i Nakskov, Søllested samt i Bandholm, Reersnæs, Nørreballe, Østofte og Stokkemarke.

VARME

Vil du vide mere om, hvordan Lolland Forsyning arbejder med fjernvarme?

Få et lille indblik i Lolland Varme A/S og vores daglige arbejde.

  • varme

Opdatering pr. 13. juli 2021 af varmesituationen i område øst

Lolland Varme er blevet fanget i en konflikt imellem REFA-MSK og Maribo Varmeværk/Sakskøbing Varmeselskab. Den varmeleveringsaftale Lolland Varme havde indgået med REFA-MSK er blevet opsagt, og dermed kan vi desværre ikke fastholde det prisniveau, som vi har stillet kunderne i udsigt, men det er ikke noget, vi har kunnet forhindre.

Læs hele nyheden
  • varme

OPDATERET 28.04.2021 – Opfølgning på virtuelt kundemøde den 22. april 2021 for kunderne i Lolland Varmes område Øst

Tak til alle jer, der så med, da Lolland Varme i går holdt et virtuelt kundemøde i samarbejde med Lolland Kommune og REFA-MSK.

Læs hele nyheden
  • varme

Lolland Varme varsler takststigning pr. 1. juli 2021

Fjernvarmekunderne i østområdet (Østofte, Nørreballe, Bandholm, Reersnæs og Stokkemarke) Lolland Varmes kunder i østområdet er blevet fanget i en konflikt imellem REFA-MSK og Maribo Varmeværk samt Sakskøbing Fjernvarme.

Læs hele nyheden
Gratis SMS Service

Gratis SMS-Service

Vi giver dig gerne besked, når der er driftsforstyrrelser – både akutte og planlagte forstyrrelser. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig vores SMS-service. Servicen er helt gratis. 

Fremtiden kalder på grønne løsninger

Heldigvis ligger svaret lige for vores fødder. Den fjernvarme, som over halvdelen af danskerne deler med hinanden, er nemlig godt i gang med at blive 100 % klimaneutral.