Nyheder » 02. marts 2023

Ny direktør til Lolland Forsyning

Organisations klodser

Fra 1. juni er det Anders B. Møller-Hansen der sætter sig i direktørstolen hos Lolland Forsyning

49 årige Anders B. Møller-Hansen kommer med mange års erfaring inden for forsyningsbranchen – senest fra en stilling som konst. administrerende direktør hos Hillerød Forsyning.

Den kommende direktørs erhvervskarriere indeholder bl.a. stillinger som COO/energi direktør i Hillerød Forsyning, teknisk chef i Frederiksberg Forsyning og regionsleder i COWI Sjælland.

“Med valget af Anders får vi en direktør, som kan videreudvikle og være med til at styrke Lolland Forsyning gennem sin erfaring og tilgang til tingene”, siger bestyrelsesformand Michael V. Knudsen.

“Lolland Forsyning er, for mig, et respekteret og godt drevet forsyningsselskab, som jeg glæder mig til at skulle varetage ansvaret for. Men også en koncern som er placeret på mulighedernes ø. Disse muligheder ser jeg frem til at skulle udvikle og modne bl.a. sammen med de mange dygtige kollegaer, erhvervsliv og Lolland kommune”, siger Anders B. Møller-Hansen.

“Lolland står i den kommende tid over for store muligheder og omstillinger, specielt på den grønne dagsorden, og ved at ansætte Anders tror vi på, at vi her har fundet en direktør, som kan være med til at tilpasse og udvikle Lolland og Lolland Forsyning til den verden, som forandres så hastigt i disse år”, siger Michael V. Knudsen.