Betaling med kort og MobilePay

Nu har du også mulighed for at betale din regning via MobilePay. Du vil dog stadig kunne betale direkte via vores hjemmeside med dit Dankort eller Visa/Dankort.

Brug kortbetaling eller mobilepay

Du kan tilmelde dig kortbetaling eller MobilePay under “Min side” øverst til højre – eller du kan bruge knappen nedenfor.

Dine fordele med en mobilepay betalingsaftale

  • Med en MobilePay betalingsaftale mindskes risikoen for at din betaling fejler, da du har mulighed for at tilknytte betaling til din konto og ikke dit betalingskort.
  • Det betyder, at hvis du spærrer eller mister dit kort, kan du stadig betale din regning, fordi betalingen sker via din konto.
  • Din konto udløber ikke på samme måde som et kort.
  • Du undgår at flytte dine penge rundt mellem forskellige konti.
  • Du har det fulde overblik over alle dine faste betalinger i appen.

Guide til opsætning af mobilepay betalingsaftale

Videoen nedenfor viser, hvordan betalingsaftalen tilmeldes MobilePay via app’en minForsyning.

Hent app’en her:

Handelsvilkår for automatisk kortbetaling

Nedenstående vilkår gælder ved indgåelse af aftaler med Lolland Forsyning A/S med tilknyttet automatisk kortbetaling/MobilePay. Foruden de nedenfor beskrevne vilkår, gælder de til enhver tid gældende almindelige betingelser for aftagelse af ydelser fra Lolland Forsyning A/S, lovgivning, regulativer og betalingsvedtægter. Lolland Forsyning A/S forbeholder sig ret til at ændre nedenstående vilkår. Enhver ændring vil blive offentliggjort som nyhed her på hjemmesiden.

Oprettelse af aftale om automatisk kortbetaling

En aftale om automatisk kortbetaling/MobilePay indebærer, at kundens betaling af ydelser sker ved automatisk overførsel af det forfaldne beløb fra kundens betalingskort/MobilePay til Lolland Forsyning A/S. Det vil fremgå af din regning, at den betales via automatisk kortbetaling/MobilePay.

Sikker opbevaring af oplysninger

Ved tilmelding til automatisk kortbetaling/MobilePay registrerer og opbevarer kortudbyderen/DIBS/MobilePay de nødvendige betalingskortoplysninger til brug for automatisk debitering af kundens betalingskort på vegne af Lolland Forsyning A/S. Kunden kan til enhver tid ændre betalingskort-/MobilePay oplysningerne på ”Min Side”.

Brugernavn og kodeord

Det er kundens eget ansvar, at de oplysninger, der afgives i forbindelse med oprettelsen af automatisk kortbetaling/MobilePay, er korrekte. Såfremt der sker ændringer i de afgivne oplysninger, herunder ændring af adresse, kortoplysninger m.v., er kunden forpligtet til selv at opdatere oplysningerne på ”Min Side”. Manglende eller ufuldstændige oplysninger vil kunne betyde, at aftale om automatisk kortbetaling/MobilePay ophører.

Kunden har adgang til ”Min Side” med brug af f.eks. NemID/MitID.

Ophør af aftale om automatisk kortbetaling

Aftalen om automatisk kortbetaling/MobilePay fortsætter, indtil en af parterne ønsker at bringe den til ophør. Aftalen om automatisk kortbetaling/MobilePay ophører automatisk, hvis der sker mislighold fra kundens side, eller kunden fraflytter forbrugsadressen og derfor får en slutopgørelse for forbrugsadressen.

Behandling af personlige oplysninger

Lolland Forsyning A/S er forpligtet til at behandle de oplysninger, som kunden afgiver, eller som indhentes ved egen drift, fortroligt. Personoplysninger vil alene blive behandlet af Lolland Forsyning A/S i relation til kundeforholdet mellem kunden og Lolland Forsyning A/S. Behandling af oplysninger til formål herudover vil ikke kunne ske uden forudgående samtykke fra kunden. De oplysninger, Lolland Forsyning A/S har registreret om kunden, vil være tilgængelige for kunden ved henvendelse til Lolland Forsyning A/S.