636
0
https://lollandforsyning.dk/selvbetjening/
false

Selvbetjening

Selvbetjening

OBS! Plejer du at logge på vores selvbetjening med dit NemID? Så læs mere her.

I forbindelse med GDPR (persondataforordning) har vi opdateret vores kundesystem og slettet de CPR-numre, hvor vi ikke har registreret et samtykke.

Hvis du ikke længere kan logge på med NemID, er dit CPR-nummer et af dem, vi har slettet.

Du kan i stedet oprette et login med E-mail og adgangskode. Når du har aktiveret din bruger, skal du taste dit kundenr. og adgangskode, som du finder på din regning/PBS eller aflæsningskort.

Ønsker du fortsat at kunne logge ind med NemID, kan afgive dit samtykke HER.

Login med NemID
Første gang du logger på selvbetjeningen, vil du blive bedt om at aktivere din bruger, når du har logget dig ind med NemID.
Aktiveringen sker ved at indtaste din e-mailadresse og derefter indtaste den kode, du får tilsendt i en e-mail.
Herefter bliver du bedt om at tilknytte den adresse, som du ønsker adgang til. Det gør du ved at indtaste dit kundenummer og aktiveringskode (du finder numrene på din seneste regning eller på din PBS oversigt).

Når du efterfølgende logger dig ind med NemID, kommer du direkte på selvbetjeningen.

Login med brugernavn og adgangskode
Første gang du logger på selvbetjeningen, skal du klikke på “Er du ny bruger? Klik her”. Du skal indtaste din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode.
I den e-mail, du modtager efterfølgende, vil der være et link, som du skal klikke på for at aktivere din bruger. Når du har aktiveret kan du logge på med din e-mailadresse og den selvvalgte adgangskode.
Herefter bliver du bedt om at tilknytte den adresse, som du ønsker adgang til. Det gør du ved at indtaste dit kundenummer og aktiveringskode (du finder numrene på din seneste regning eller på din PBS oversigt).

Når du efterfølgende logger din ind med brugernavn og adgangskode, kommer du direkte på selvbetjeningen.

Login med nøglefil
Hvis du logger på med en nøglefil, har du automatisk adgang til alle kundeforhold med samme CVR-nummer, som er tilknyttet nøglefilen.

Mobil selvbetjening via app

Lolland Forsyning tilbyder mobil selvbetjening via app’en minForsyning, som kan downloades til Android fra Google Play eller til iPhone®, iPod touch® eller iPad® fra Appstore. App’en kan bruges som et supplement til “Se mit forbrug”.

App_Forsyningsvirksomheder_Android.indd

Vil du gerne følge dit private forbrug nøjere?

Du har mulighed for at downloade og gemme dette regneark på din egen pc. Aflæs hver måned – beregningen sker automatisk i arket.